Rezerwuj
Rezerwuj online Przyjazd
17 sie 2017
Wyjazd
18 sie 2017
Rezerwuj

Przemysław Rybak

Zdobywca licznych nagród i tytułów kulinarnych

Swoje 16-letnie doświadczenie w gastronomii zdobywał w Polsce oraz Londynie. Talent oraz umiejętności pozwoliły mu na prowadzenie programu kulinarnego „Kuchnia” w lokalnej telewizji. Zdobywca dyplomu z zakresu kuchni molekularnej „Jean Bos” i Akademii Mistrzów Kuchni. Najbardziej ceni w swojej pracy zespół i dba, aby tworzył on zgraną i profesjonalną załogę gotową na kulinarne wyzwania. Jak sam powtarza - „jest to zawód wymagający i stresujący, lecz dający wiele satysfakcji”. Uwielbia gotować polskie dania w nowoczesnej odsłonie oraz łączyć elementy kuchni całego świata.

szefkuchni-przemyslaw-rybak.jpg
newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij