Book
Book online Arrival
19 Mar 2024
Departure
20 Mar 2024
Book

Wojciech Oleszkiewicz

Kuchnia to moja pasja

Odkąd pamiętam jedzenie i gotowanie stanowiło ważny element życia mojej rodziny. Właśnie dlatego postanowiłem, że z profesjonalną kuchnią zwiąże swoją przyszłość, a mój zawód bardzo szybko przerodził się także w wielką życiową pasję. Od ponad 18 lat jestem związany z zawodową gastronomią. W tym czasie zdobywałem doświadczenie na różnych stanowiskach, u boku wielu doskonałych Szefów Kuchni, gdzie miałem okazję profesjonalnie szlifować moje umiejętności kulinarne oraz budować własny smak i styl.

kuchnia/szef-kuchni-royalpark-3.jpg

Lubię łączyć tradycyjną kuchnię Polską z nowoczesnymi technikami gotowania. W mojej kuchni lubię eksperymentować - tworzyć nowe smaki i kreować doznania kulinarne. Swoją pasją do gotowania chętnie dziele się z rodziną i przyjaciółmi, jak również z gośćmi restauracji Royal Park Hotel & SPA w której pracuję od 2012 roku.

Osobiście pilnuję, aby każda serwowana z mojej kuchni potrawa była doskonałą kompozycją smaków i walorów estetycznych. Słowa uznania po zjedzeniu posiłku są dla mnie największym komplementem.

Poznaj Menu Royal Park Hotel & SPA

Kliknij tutaj i poznaj kartę menu mojej Restauracji.

newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close